Openingsweekend 14-15 November 2015 | Beautiful Freak Tattoo & Mixed Arts

Beautiful Freak Tattoo & Mixed Arts en Snuistermuseum 't Krekelhof heropenen met hun volledig nieuw & uniek concept, op 14 & 15 November bent u allen welkom tussen 11u en 17u om een kijkje te nemen doorheen het museum, de tattooshop en de expositietuin.

We openen met een expo getiteld “Pierre & Fer” van de kunstenaar Patrick Steen (bekend van ondermeer zijn “Dansende Golven” op de Oostendse zeedijk).

Zijn fantastische sculpturen en assemblage-kunstwerken zijn de volgende maanden te bezichtigen doorheen de tuin en het museum.

Beide dagen worden afgesloten met de lezing “WOI in stereo” door Miguel Bouttry:

Toen Vincent een nieuwe aanwinst aan zijn collectie stereoscopen kon toevoegen, bleek deze heel wat uniek beeldmateriaal uit de Eerste Wereldoorlog te bevatten. Hij legde ze voor aan zijn vriend en slagveldgids Miguel Bouttry (dit jaar verkozen tot “beste toeristische ondernemer van het jaar”). De voorbije weken bestudeerde Miguel alle foto’s en op 14 en 15 november geeft hij tekst en uitleg bij een projectie van de meest sprekende en bijzonderste foto’s. Het belooft een avond vol sterke verhalen en boeiende weetjes te worden. Afspraak telkens om 18u in Het Krekelhof!

Opgelet: De plaatsen zijn beperkt, enkel op inschrijving via dit formulier

Aansluitend bij dit thema start ook de expo “All quiet on the western front”. In zijn eigen unieke stijl geeft tattoo-artiest en cartoonist Jean-Pierre Letienne de sfeer uit de loopgraven in de eerste wereldoorlog weer. Zijn tekeningen worden de komende maanden tentoongesteld doorheen het museum.

Op Dinsdag 17 November kan u bij ‘t Krekelhof terecht voor de appelpers, naar jaarlijkse traditie georganiseerd door de “Fruytige Gilde der Appelpersers van St. Idesbald”.

3000 kg appelen worden op ambachtelijke wijze geperst, gepasteuriseerd en gebotteld tot heerlijk appelsap.

Volg ons event ook op Facebook